Van egy linked?

Van egy híred, linked, képed vagy videód? Úgy gondolod érdekelhet másokat is? Oszd meg velünk és ha tényleg érdekes, leközöljük. A sajtóközleményeket ugyanide várjuk. racemaniablog@gmail.com

Közösség

Archívum

Indul a HGTLM6 bajnokság

2011.01.23. 17:15 RaceMania

A HGTLM weboldaláról:

"Az Őszi szezon vége után továbbra sem hagyjuk kihűlni a motorokat, hiszen február 3.-án csütörtökön elrajtol a HGTLM6 Tavaszi Bajnokság! A Tavaszi szezonban mindeki új esélyekkel vághat neki a küzdelmeknek, az Őszi bajnokság pontjai és büntetései nullázódnak és még bárkinek esélye lehet rátenni a mancsát idei fődíjunkra, az Ariel Atomra!

A versenyek helyszínéül ezúttal az elmúlt évek kedvenc és nagysikert aratott add-on pályái szolgálnak majd, de bekerül a versenynaptára egy-egy új pálya és autó is, mint amilyen például a méltán hírhedt
Mustang Boss 302!

A versenyek kéthetente csütörtök esténként kerülnek megrendezésre, a Versenynaptárat a mellékletben találhatjátok, de hamarosan elkészülnek a további részleteket tartalmazó topikok és azok linkjei is!

A Versenyszabályzatot és indulási feltételeket itt olvashatjátok:
HGTLM6 - Versenyszabályzat
Versenynaptár:
HGTLM6 Tavasz - Versenynaptár (10 futam, amiből a 9 legjobb számít bele az értékelésbe)
Nevezés, csapatjelentkezés:
HGTLM6 nevezés
A Kreditrendszerről:
HGTLM6 - Kredittábla
Hasznos linkek:
Linkgyűjtemény

A futamokon való részvételhez GT Legends szükséges, akinek nincs meg és nem tudja beszerezni, az itt érdeklődjön, biztosan tudunk neki segíteni:
GT Legends DVD lelőhelyek

Várunk mindenkit szeretettel, sok sikert, jó tapadást és gatyaizzasztó versenyeket kívánunk!"

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátor

A bejegyzés trackback címe:

https://racemania.blog.hu/api/trackback/id/tr642607713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása