Van egy linked?

Van egy híred, linked, képed vagy videód? Úgy gondolod érdekelhet másokat is? Oszd meg velünk és ha tényleg érdekes, leközöljük. A sajtóközleményeket ugyanide várjuk. racemaniablog@gmail.com

Közösség

Archívum

Atomic A1 szimulátor

2011.01.20. 06:53 RaceMania

Most múlt el karácsony, de én már most tudom mit kérek a következőre! A JoyRide fejlesztésében debütált ez a fantasztikus szimulátor, amely Atomic A1 névre hallgat.

Az egyelőre csak PC-seknek elérhető eszköz borzasztóan drága, 8000 amerikai zöldhasút kell az asztalra tenni érte, cserébe azonban kimeríthetetlen képességeivel kápráztatja el tulajdonosát. A látszat néha csal, mint ez esetben is. A cucc ugyanis nem csak autó, hanem motor, repülő, motorcsónak vagy akár hullámvasút szimulációhoz is használható. Jelenleg kb. 60 játékkal kompatibilis.

Szinte minden egysége konfigurálható, állítható. Az erővisszacsatolások ereje is szabadon állítható, így minden a rendelkezésünkre áll, hogy új élményekkel gazdagodjunk.

Bár az eszköz a legoptimistább számítások szerint is több, mint 1,5 millió forintba kerül azt nem szabad elfelejteni, hogy hasonló tudású szimulátorok ára 6.000.000 forintnál indul. Aki tehát megteheti, megszületett a nappaliban is elférő tökéletes megoldás.

Ha vettél egyet, szólj!

Szólj hozzá!

Címkék: hardver szimulátor

A bejegyzés trackback címe:

https://racemania.blog.hu/api/trackback/id/tr272594884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása