Van egy linked?

Van egy híred, linked, képed vagy videód? Úgy gondolod érdekelhet másokat is? Oszd meg velünk és ha tényleg érdekes, leközöljük. A sajtóközleményeket ugyanide várjuk. racemaniablog@gmail.com

Közösség

Archívum

Talmácsi visszavonul?

2011.01.18. 06:21 RaceMania

Hazánk leghíresebb motorosára továbbra is rájár a rúd.

A Moto2 csapata megszűnt, ezért átszerződött Antonio Banderas csapatába. Onnan kihátrált a főszponzor, ezért ők sem tudnak indulni. Gábor nehéz helyzetbe került, de a Superbike sorozat Pedercini csapata tesztlehetőséget és ajánlatot kínált neki.

A tesztre el is utazott és a már szerződéssel bíró Roberto Rolfo után ő lépett volna pályára Sepangban, ha nem szakad le az eső. De leszakadt és a fiatal magyar ismét várakozóállásba helyezkedett. Nyíltan megmondta: nem lesz szerződéskötés közte és a Team Pedercini között.

Mik a konkrét lehetőségek? Visszavonulás, pihenőév, szerződéskötés a superbike-os holland Ten Kate csapattal vagy helyvásárlás a Moto2-ben. A Superbike-vb február 27-én, a Moto2 március 20-án indul. Vagyis hamarosan megtudjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: superbike talmácsi gábor moto2

A bejegyzés trackback címe:

https://racemania.blog.hu/api/trackback/id/tr592588645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása